Que li cal al teu Gat?

Cures Bàsiques

Aquí t’exposem els principals consells per a la cura bàsic i diari. Són molt importants per a la seva salut i benestar, si tens qualsevol dubte al respecte sempre ens pots demanar més informació del tema que et preocupi o no ho vegis clar.

comida-ico

Una de les coses més importants a tenir en compte. Nosaltres et recomanem els productes que utilitzem a totes les fases del creixement dels nostres gats.

agua-ico

Cal canviar cada dia l’aigua dels seus abeuradors. El tipus d’abeurador depèn de les preferències de cadascú dels gats però nosaltres fem servir un tipus determinat que els permet hidratar-se sense arribar a mullar-se molt.

wc-ico

La higine dels gats s’ha de fer diàriament per evitar malalties i males olors en el seu entorn. Hi ha diferents tipus i mides i hem d’escollir el que més ens convingui per espai i comoditat.

entorno-ico

A Quatregrapes disposem d’espais dedicats exclusivament per a ells. A més de l’entorn familiar on també conviuen amb nosaltres.

stop-ico

Hi ha certes coses del nostre entorn que els poden afectar negativament o fins i tot provocar accidents greus. Aquí us donem alguns exemples d’ells.


Els nostres Consells pel Bany

Aquí tens diferents apartats a on trobar els mètodes que nosaltres fem servir en les cures que requereixen els nostres gats. Cada gat, com nosaltres, és un món i cal tenir paciència i procedir de la manera més acurada i agradable possible perquè aquestes cures reforcin el nostre vincle amb ells.

dutxa-ico-1

És important per al correcte manteniment del seu pèl. La freqüència de la mateixa depèn de cada gat i del tipus de pèl.

L’assecat ha de ser suau, amb dels dits i prendre’ns el temps necessari perquè no quedi humitat.

pentinat-ico

Mentre eixuguem podem passar la pinta per evitar possibles nusos. No utilitzar cardes per no fer malbé el pèl.

urpes-ico.png

Com a bons felins ja en tenen cura diàriament, però podem retallar només les puntes per evitar accidents.

ulls-ico

Els perses i exòtics solen embrutar-se els llagrimals i la zona del nas. Ho netejarem tot molt suaument.

grooming-ico

Aquí t’expliquem com cal preparar el nostre gat en cas d’anar a un show i exposar-lo a un jurat.