L’alimentació del nostre Gat

food-cat

Una alimentació de qualitat és bàsica per al correcte creixement i desenvolupament del nostre gat. Aquí et vam comentar el tipus d’alimentació des de cadell fins que ja és adult. També és important el canvi dels aliments segons l’edat de l’gat, cal introduir-los a poc a poc per no provocar en ells diarrees o vòmits i així assegurar la correcta adaptació. Una altra cosa a tenir en compte és que un gat no es comporta igual que un gos menjant tot el menjar d’una vegada, sinó que va menjant durant el dia pel que convé tenir sempre la menjadora amb pinso sense omplir-en excés per evitar que el puguin tirar ia més que aquest perdi qualitats a l’entrar en contacte amb l’aire.


Llet de substitució

– Nounats –

Lactadiet Gats és una llet maternitzada instantània a base de llet descremada, vitamines, oligoelements i oli de peix ric en Omega 3 (DHA i EPA), que aporta els nutrients adequats per facilitar el posterior entrenament i aprenentatge de la cria, millorant el seu desenvolupament cerebral i visual.


    El calostre natural ajuda a enfortir el seu sistema immunològic.

Està també recomanat en casos de problemes de lactància, on l’aportació de llet sigui insuficient.

Més informació a:


Babycat Instictive
(Reforç)

Menjar humit per gatets, textura de mousse especialment indicada per al deslletament i fins als 4 mesos d’edat. També adequada per a gates gestants o lactants.

   Royal Canin té en compte l’edat, la fisiologia, la raça, el tipus de vida i les necessitats específiques del teu gat. El menjar humida per a gats Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse és un aliment de primera qualitat per gatets fins als 4 mesos de vida. Aquest aliment conté la nova fórmula «perfil específic de preferència instintiva» (ONP).

Més informació a:


Royal Canin Mother & Babycat

– De 1 a 4 mesos –

Les gates gestants i les que han parit fa poc tenen unes necessitats nutricionals especials. Royal Canin Mother & BABYCAT està especialment desenvolupat per a cobrir aquests requisits especials de les gates gestants o lactants, així com els dels gatets de 1 a 4 mesos d’edat.

Durant les primeres setmanes, els gatets obtenen de la llet materna l’anomenat calostre. Aquest transmet als gatets tots els anticossos que la mare ha adquirit al llarg de la seva vida. Des del quart mes fins a complir l’any, l’efecte immunitari de l’calostre de la mare i la tolerància a la lactosa van disminuint. Per això, durant aquest període s’hauria de començar a poc a poc el procés del deslletament.

Més informació a:


Purizon Kitten amb pollastre i peix

– De 1 a 4 mesos –

Purizon està compost per un 70% de peix i carn en el qual s’inclou un percentatge elevat de carn fresca de pollastre d’alta qualitat de ramaderia biològica, arengada acabat de pescar de la Mar del Nord i ingredients nutritius com l’oli d’arengada. Aquest pinso no conté cereals. Amb Purizon Kitten li ofereixes al teu gatet l’alimentació òptima per a ajudar-lo en la important fase de creixement. En lloc de cereals (inclòs arròs), Purizon conté fruites, verdures i diverses herbes aromàtiques d’excel·lent qualitat. Aquests valuosos nutrients de Purizon subministren vitamines i minerals vitals i fomenten la salut i vitalitat de l’gatet. Gràcies a l’elaboració d’alta qualitat, els ingredients conserven el seu sabor natural.

Convé donar-los el pinso una mica humit al principi per facilitar la ingesta dels més petits, en poques setmanes ja passaran a ingerir-ne de sec.

Purizon Kitten amb pollastre i peix està perfectament adaptat a les necessitats dels gatets, així com de les gates gestants o lactants de totes les races i mides.

Més Informació d’aquest producte a:


Purizon Adults amb pollastre i peix

– A partir dels 12 mesos –

El pinso per a gats Purizon es basa en la dieta natural del gat, que és un depredador per naturalesa. Com a menjar premium, Purizon està desenvolupat amb un 70% de peix i carn, en el qual s’inclou carn fresca de pollastre i arengada de la Mar del Nord i nutritius ingredients de qualitat com l’oli d’arengada.

No conté cap cereal. En lloc de cereals o arròs conté fruita, verdures i herbes seleccionades de qualitat Purizon. Aquests valuosos nutrients de Purizon subministren vitamines i minerals vitals i fomenten la salut i vitalitat de l’gat. Gràcies a l’elaboració acurada, els ingredients conserven el seu sabor natural. Purizon Kitten amb pollastre i peix està perfectament adaptat a les necessitats dels gatets, així com de les gates gestants o de lactants de totes les races i mides.

Més Informació d’aquest producte a:


Purizon Adults amb peix i xai

– A partir dels 12 mesos –

El pinso per a gats Purizon es basa en la dieta natural del el gat, que és un depredador per naturalesa. Com menjar premium, Purizon està compost per un 70% de peix i carn en el qual s’inclou un percentatge elevat de carn fresca de xai d’alta qualitat de Nova Zelanda, arengada acabada de pescar de la Mar del Nord i ingredients nutritius com l’oli d’arengada . Aquest pinso no conté cereals (inclòs arròs), sinó fruites, verdures i herbes aromàtiques de primera qualitat. Aquests valuosos nutrients de Purizon subministren vitamines i minerals vitals i fomenten la salut i vitalitat de l’gat. Gràcies a l’elaboració d’alta qualitat, els ingredients conserven el seu sabor natural.

Més Informació d’aquest producte a:


Carn Picada de Vedella Sense Aditius

També ocasionalment en la seva dieta els donem carn picada de vedella SENSE cap tipus de conservant, sal, colorants, comprada a la nostra carnisseria de confiança. La qualitat d’aquesta carn els aporta nutrients frescos que el pinso normal no ho ofereix amb les mateixes propietats. És important congerlarla prèviament per prevenir qualsevol tipus de contaminació. Per consumir-la cal deixar uns minuts fins que tingui temperatura ambient abans de darsela al nostre gat, recorda que a l’estiu és millor que la temperatura sigui una mica més fresca. La hi donem manualment a cada gat quan són cadells per controlar que tots ingereixin les mateixes quantitats per igual. Cal llençar en uns minuts qualsevol resta que no es consumeixi en el moment si entra en contacte amb el terra o es queda en el recipient.

És molt recomanable tant per als cadells com per a les gates gestants i lactants per aportar alt contingut en calci per a la llet i la formació dels ossos.