Qui Som

Quatregrapes el teu cattery de gats Perses i Exòtics

Zhara

Som un petit cattery familiar situat a la comarca de l’Alt Penedès entre Igualada i Vilafranca de Penedès a una hora de Barcelona ciutat, en un entorn domèstic i envoltats de natura. Ens dediquem a la cria d’aquests gats des de fa uns anys amb l’objectiu i la il·lusió d’anar fixant totes les característiques que volem en els nostres gats, el seu caràcter, el seu físic, en resum, tot allò que ens encanta d’aquests gats. Com és de suposar no és tasca fàcil i es necessita molt molt de temps i dedicació per intentar aconseguir aquestes «línies» genètiques que com criadors ens hem proposat.

Família Quatregrapes

Soms criadors, som un equip

Com a bon equip cada membre exerceix les seves funcions. Zhara com criadora s’encarrega de criar i tenir cura a tots els nostres gats. David també en té cura, per descomptat, però s’encarrega sobretot de el tema tècnic i de les infraestructures necessàries per a ells. Els nostres fills també son una part molt important i tots plegats formem part d’aquest equip contribuint a la sociabilització dels nostres gats perquè, des de cadells, s’acostumin a el dia a dia d’un entorn domèstic.

Com funcionem a Quatregrapes

Com a criadors el nostre principal objectiu és el benestar dels nostres gats.

L’alimentació equilibrada i sempre de la millor qualitat tant en el pinso com en menjar fresc.

No criem amb l’objectiu de tenir molts exemplars, vam seleccionar minuciosament les muntes i tenim petites ventrades criades en un entorn familiar.

Ens assegurem que tinguin a la seva disposició diferents entorns per aconseguir que es relaxin, que juguin i facin tot allò que als gats els agrada fer.

Realitzem periòdicament un seguiment dels nostres gats i les seves noves famílies. Sempre disposats a ajudar amb qualsevol dubte.

Control veterinari, vacunacions, desparasitacions, esterilitzacions.