Política de Privacitat

La teva privacitat és important per a mi. En aquesta declaració de privacitat t’explico quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com les faig servir.


    T’animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les seves dades personals en aquest web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a https://www.quatregrapes.cat com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

   En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

    M’he esforçat per crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licito informació personal a menys que realment sigui necessari per prestar-te els serveis o informació que necessitis.
 • Mai comparteixo informació personal de les meves usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb el teu autorització expressa.
 • Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

   Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte que es demanen dades de caràcter personal.

   Quatregrapes.cat ha adeqüat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 A l’efecte del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que m’enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de «Usuaris de la web i subscriptors».

   Per al tractament de dades de les meves usuaris, implement totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 Principis que aplicaré a la teva informació

  En el tractament de les teves dades personals, aplicaré els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre vaig a requerir el seu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només vaig a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requereixo. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació de l’termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps de l’necessari per als fins del seu tractament, en funció de la seva finalitat, t’informaré de el termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable .
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com he obtingut les teves dades?

   Les dades personals que tracte en Quatregrapes.cat procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de testimonis
 • Al permetre l’ús de notificacions automàtiques.

Quins són els teus drets quan em facilitis les teves dades?

   Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Quatregrapes.cat estic tractant dades personals que em concerneix, o no.

   Els interessats tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se a el tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

  Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

   En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. Zhara Gómez deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que m’hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i transmetre’ls a un altre responsable de l’tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per l’interessat.
 • El tractament es realitza per mitjans automatitzats.

   En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable responsable quan sigui tècnicament possible.

   Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de les dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

   Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu a titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Quatregrapes.cat. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. A l’facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https: //www.quatregrapes.cat, només com es descriu en l’Avís legal i en la present Política de Privacitat.

En Quatregrapes.cat tenim diferents sistemes de captura d’informació personal i de tractar la informació facilitada pels interessats mitjançant:

 • Formulari de subscripció a continguts: Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: Nom, Email, Direcció IP, per gestionar la llista de notificació, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari a l’realitzar la subscripció. Dins de la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Les notificacions automàtiques estan gestionats per OneSignal Push Notifications. i informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de OneSignal fora de la UE als EUA.
 • Formulari d’alta per comentaris del bloc: Formulari d’alta per a comentaris de l’bloc: Per comentar les publicacions de l’bloc https://www.quatregrapes.cat i requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’aquest formulari. En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: Nom, Correu electrònic, Adreça IP, un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de servatica.com (proveïdor de Zhara Gómez) dins de la UE.

   Hi han altres objectius per fer servir les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificades que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquest web que explico a la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Quatregrapes.cat pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de https://www.quatregrapes.cat, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Zhara Gómez. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de Quatregrapes.cat. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas faré servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

   D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Zhara Gómez (Quatregrapes.cat) serà responsable de l’tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

   Quatregrapes.cat, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat de l’col·laborador i la fi de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Enviar un missatge de correu electrònic a efectes de contacte

   Un cas especial de tractament de dades en Quatregrapes.cat, es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien per contactar amb Zhara Gómez. Els usuaris poden preguntar dubtes sobre els continguts publicats a la web, i enviar suggeriments.

   Encara que no existeix un formulari de captació de dades, a efectes de contacte, els usuaris poden enviar missatges de correu electrònic. Per a aquesta fi Zhara Gómez utilitza el sistema de correus de l’ISP Servatica.com. Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en el compte de @ quatregrapes.cat als nostres servidor a Servatica.com i les seves dades corresponents (e-mail i nom).

Legitimació pel tractament de les teves dades

   La base legal per al tractament de les seves dades és el teu consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
   L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de l’contracte de subscripció.

Categoria de dades

   Les categories de dades que es tracten són dades identificat.

   No es tracten categories de dades especialment protegides.

Quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractats per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, https://www.quatregrapes.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a http://www.blogpocket.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https: //www.quatregrapes.cat será directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. L’adreça IP és anonimitzada, pel que no serà recopilada per Google.

 Hosting i e-mail:  Servatica Technologies S.L., amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.servatica.com ,Servatica technologies S.L. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de Correu i Hosting a Zhara Gómez.

Plataforma web: Automattic Inc., con domicilio en EEUU. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracte les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web per Zhara Gómez.

Navegació

   A l’navegar per https://www.quatregrapes.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificat estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • Google analytics: Faig servir aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant de el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

   https://www.quatregrapes.cat es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

   Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

https://www.quatregrapes.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

   Pel que fa a la confidencialitat de l’processament, Zhara Gómez s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Quatregrapes.cat per processar les dades de client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

   Quan es presenti algun incident de seguretat, a l’adonar-se Quatregrapes.cat, ha de notificar a l’Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

   Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://www.quatregrapes.cat exonerant a Zhara Gómez (Quatregrapes.cat), de qualsevol responsabilitat a l’respecte.

   Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 Acceptació i consentiment

   L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Zhara Gómez (Quatregrapes.cat) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

   El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Zhara Gómez (Quatregrapes.cat) en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

   Zhara Gómez es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Zhara Gómez anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus Comercials

  D’acord amb la LSSICE, https://www.quatregrapes.cat no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.quatregrapes.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.