Les Nostres Gates

En primer lloc, un dels nostres diferents objectius com a criadors de gats perses i exòtics és sempre la de triar a les nostres femelles reproductores amb totes aquelles característiques que volem transmetre de generació en generació, de mares a fills o filles (colors, ulls, cos, caràcter, expressió facial, stop del cap, altura de les orelles, etc) obtenint com a resultats poc a poc els objectius que ens acostin més a l’estàndard d’aquesta fantàstica raça de gats. Hi ha moltes raons per les quals realitzar aquest treball de llarg recorregut, dia a dia, sobretot per la immensa recompensa de les coses ben fetes i per descomptat de tenir uns meravellosos gats que ens fan molt feliços. A continuació us presentem a les nostres estimades quatre grapes.

Quatregrapes Anette (SH)

És filla del Fenix i Odette i neta de Finest. És un amor de gata. Es de gira pels Shows de CFA a Europa Regio9. Li desitjem que aconsegueixi molts èxits. Anirem afegint tots els Shows en els què ha participat a : https://quatregrapes.cat/shows-2022-23/


Miro’ Cattery Dolce Candy of Quatregrapes (LH)

Com el seu nom indica és dolça com un caramel. És com una princesa sempre empolainant i per descomptat també als seus cadells.Quatregrapes Saky (SH)

És filla de la nostra Dolce Candy i Finest, amb grans ulls i mirada penetrant. Molt bona mare, els seus cadells no deixen de mamar per això és una especialista en demanar sempre més menjar.


Quatregrapes Fantasia (SH)

És la més jove i primerenca. Filla de la nostra Odette i Somni. És curiosa, afectuosa com no, molt activa i juganera.


Quatregrapes Tramuntana (SH)

quatregrapes tramuntana

Filla Byanka i Finest. És bona grimpant com felina que és. Tota ella és un amor.


Quatregrapes Ginebra (LH)

Filla Tramunta i Sunny. És molt dolça i afectuosa. Li agrada que la pentinin i li donin menjar carn amb els dits, així no es taca el pitet…