Alimentació

Royal Canin Babycat Llet de substitució

babycat_milk-000
babycat

Llet de substitució altament compatible per alimentar els cadells de gat des del naixement fins al deslletament .

Els cadells necessiten una dieta adequada durant les primeres setmanes de vida per créixer de manera sana. La llet materna no és suficient quan el nombre de  la ventrada és elevat, o quan la gata nega l’alletament del gatet , llavors s’ha de   trobar un aliment que substitueixi la llet materna per alimentar els gatets .

 A continuació la descripció del producte :

L’ús de llet com a proveïdor de proteïna garanteix l’excel·lent tolerabilitat de la llet BABYCAT . El baix contingut en lactosa (sucre de la llet), que conté la llet en pols , garanteix una digestió òptima. Els gatets digereixen en general malament la llet , perquè la capacitat de la digestió del midó es desenvolupa molt lentament . Per tant , BABYCAT no conté midó.

Royal Canin BABYCAT es correspon en la mesura del possible amb la llet de gat natural . La seva estructura de micro-granulat permet una solubilitat instantània , en tan sols 5 segons , i així no es formen grumolls . Les proteïnes molt digestibles , acuradament seleccionades , tenen cura del sistema digestiu dels gatets . Els FOS també ajuden a mantenir una flora intestinal saludable .

Característiques de Royal Canin BABYCAT :

contingut :

3 x 100 g en bossetes, envasat al buit .

1 x cons , amb ampolla d’alimentació amb mesurament, de fàcil ompliment i neteja .

Forma especial de tetina , lliure de BPA ( bisfenol A ) .

1 x cullera mesuradora (1 cullerada per 20 ml aigua )

1 x instruccions .

adequat :

– Per gatets des del naixement fins a la vuitena setmana .

– Contingut baix en lactosa per a una bona digestió .

Sense midó .

– amb FOS ( Fructo-oligosacàrids ) per a una flora intestinal saludable .

– Textura exclusiva que es dissol en aigua tèbia completament , sense grumolls .

– Amb DHA ( àcid docosahexaenoic ) per al desenvolupament d’habilitats cognitives .

– Composició aproximada a la llet materna de gat natural .

-Llet de substitució adaptada per consum de gatets ( 1 setmana fins a 8. setmana ) .

El contingut de lactosa una compatibilitat garantida excel·lent.

Amb un complex d’antioxidants inclòs ( vitamina E i C , luteïna , taurina ) i manano-oligosacàrids que dóna suport al sistema immune encara no plenament desenvolupat dels cadells de gat.

Royal Canin Babycat Instictive (Reforç)

babycat_000
babycat instictive

Menjar humida per gatets , textura de mousse especialment indicada per al deslletament i fins als 4 mesos d’edat. També adequada per gates gestants o lactants.

Royal Canin té en compte l’edat , la fisiologia, la raça , el tipus de vida i les necessitats especifiques del teu gat. El menjar humida per a gats Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse és un aliment de primera qualitat per gatets fins als 4 mesos de vida. Aquest aliment conté la nova fórmula ” perfil específic de preferència instintiva ” (ONP).

A continuació la descripció del producte :

El menjar humida Royal Canin Kitten Instinctive Mousse és apropiada per a gatets que es troben en la fase de deslletament :

Els gatets afavoreixen el seu perfil específic de preferència instintiva (ONP). Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse pren en consideració el perfil específic de preferència instintiva (ONP) del gat . D’aquesta manera queda garantida l’acceptació a llarg termini d’aquest aliment. Doncs de res serveix tenir el millor aliment, si és que aquest no és acceptat pel seu gat.
Durant la fase del deslletament poden originar trastorns digestius. Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse conté tots els nutrients que el seu gatet necessita per tenir una vida vital i saludable.

Entre la quarta i la dotzena setmana desapareix progressivament la immunitat transmesa per la mare, mentre que les defenses immunitàries del gatet encara funcionen a ple rendiment. Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse ajuda a formar el sistema immunològic del gatet. Doncs fomenta el desenvolupament dels anticossos amb ajuda dels demà- oligosacàrids i un complex d’antioxidants (vitamina E, vitamina C, taurina i luteïna).

Les dents de llet del gatet es trenquen durant la primera fase del seu desenvolupament. La textura cremosa del mousse de les croquetes de Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse faciliten la ingestió de l’aliment sòlid.

Optimales – Nährstoff – ProfilEl perfil específic de preferència instintiva : El nou tipus d’alimentació amb un perfil nutritiu òptim (ONP) és una singularitat nova pel que fa l’alimentació felina. El perfil específic descriu la repartició dels energètics que provenen dels nutrients. Amb la utilització d’aquest perfil , es tracta de tenir una proporció de proteïnes, greixos i carbohidrats, per fomentar l’acceptació d’aquest aliment a llarg termini. El perfil nutritiu de cada gat varia d’acord a la seva edat i fisiologia (gestació, lactància).

Els gats posseeixen la capacitat de preferir, quin tipus d’aliment és el millor indicat per cobrir les seves necessitats nutricionals. Tant el perfil específic de preferència instintiva ( ONP ) i els coneixements de Royal Canin garanteixen l’acceptació regular d’aquest aliment. Els gats no deixaran de menjar aquest aliment de Royal Canin, per això no cal variar els sabors de cada àpat . Doncs el paladar d’un gat no exerceix cap influència a l’hora de triar el tipus d’aliment.

Royal Canin Mother & Babycat (de 1 a 4 mesos)

 

 

Mother&Babycat-000
Mother and Babycat

Als nostres gatets, els hi proporcionem aquest pinso especial per tenir cura de ells i de la seva mare durant alletament.

És un pinso per gatets de 1 a 4 mesos de vida. Deslletament i creixement intens. Per facilitar la transició a un aliment sòlid. Estimula la producció d’anticossos i ajuden a la digestió.

El pinso per a gats Mother & BABYCAT és perfecte per gatets en període de creixement.

El període d’1 a 4 mesos correspon a una fase de creixement crucial i intensa que mobilitza tot l’organisme del gatet. Aquest, encara immadur, ha d’estar protegit per fer front a tres grans evolucions.

A continuació  la descripció del producte:

– La immunitat transmesa per la mare desapareix progressivament, mentre que les defenses immunitàries del gatet encara funcionen a ple rendiment.
– Les dents de llet del gatet comencen a sortir entre les 2 i 3 setmanes. Les dents definitives apareixen a partir del quart mes.

Característiques del pinso per a gats Royal Canin Mother & BABYCAT:

– Construcció de les defenses naturals: Gràcies a un complex sinèrgic patentat d’antioxidants (vitamines E i C, luteïna i taurina) i demà-oligosacàrids, que estimulen la producció d’anticossos.

– Deslletament especialment fàcil: Croquetes miniatura, fàcilment re hidratables que permeten una senzilla transició a l’alimentació sòlida. Una textura tendra adequada a les dents de llet del gatet.
– Seguretat digestiva ultra-reforçada: Gràcies a l’ús de proteïnes altament digestibles, que limiten el contingut de residus fermentables en l’intestí, de fructooligosacàrids, de polpa de remolatxa i d’EPA / DHA.

Enriquit amb L-Lisina i DHA: El programa de creixement ha estat especialment formulat pels especialistes en nutrició de Royal Canin, integrant les més recents innovacions nutricionals, com l’aportació de L-lisina.

Royal Canin Persian Adult (més de 12 mesos)

 

Adult-000
Persian Adult

Als  nostres adults els alimentem amb aquest pinso específic per gats perses necessiten per tenir cura de la seva salut.

  A continuació la descripció del producte:

El gat de la raça Persa és el “aristòcrata” més tranquil i assossegat de totes les races de gats.
Pelatge brillant: el pelatge llarg i dens dels perses pot arribar a mesurar fins a   20 cm de llarg.
Formació de boles de pèl: els gats perses són una raça relativament sedentària que dedica més de 30 hores setmanals a la higiene del seu sedós pèl, i per això, pateixen molts problemes provocats per la formació de boles de pèl.

Un sistema urinari sensible: el sistema urinari dels gats perses funciona de manera especial, el que provoca que aquesta raça de gats sigui més propensa a patir càlculs d’oxalat de calci.

El pinso per a gats Royal Canin Persian Adult està adaptat exclusivament a les necessitats dels gats perses (de més de 12 mesos):

Característiques del pinso per a gats Royal Canin Persian Adult:

– Per mantenir la bellesa del pelatge llarg: revela la bellesa del pelatge llarg i dens del persa gràcies al complex “Beauty Shine Complex” que limita la irritació de la pell, reforça la funció “barrera” de la pell i intensifica el color, la brillantor i la suavitat del pelatge.
– Reducció de les boles de pèl: ajuda a limitar la formació de boles de pèl i millora el trànsit gàstric, gràcies a una exclusiva combinació de fibres.
– Seguretat digestiva reforçada: afavoreix una òptima tolerància digestiva amb la utilització de FOS (fructooligosacàrids) i MOS (demà-oligosacàrids) i un complex sinèrgic d’antioxidants que conté luteïna taurina i vitamines C i E.
– Màxima protecció gràcies a la L-Lisina: molt sovint les vies respiratòries dels gats pateixen afeccions causades per un herpes. Una dieta que contingui L-Lisina redueix la intensitat del contagi pels virus de l’herpes i disminueix el grau de gravetat dels símptomes.

Una croqueta en forma d’ametlla adaptada per al mètode d’alimentació anomenat “sublingual”, una manera de menjar l’aliment típica de les races de gats amb un cap més aviat aplanada. Aquesta forma de croqueta permet un contacte total amb la llengua i, per tant, facilita que es pugui agafar millor.

Krokette Feline Breed Nutrition ha estat un avanç en la nutrició dels gats. Royal Canin ha tingut en compte tots els possibles paràmetres que diferencien uns gats d’altres: l’edat, la forma de vida, intoleràncies o sensibilitats especials, etc. Fa 10 anys que Royal Canin va introduir una nova dimensió en el seu concepte, una línia de productes pensada en exclusiu per a les diferents races de gats.

Purizon Adult pollastre i peix (més de 4 mesos)

 

purizon_katze_kroketten_huhn_fisch4_6
purizon_huhn_fi_2

  A continuació la descripció del producte:

A continuació la descripció del producte:

El pinso per a gats Purizon es basa en la dieta natural del gat, que és un depredador per naturalesa. Com menjar Premium, Purizon està desenvolupat amb un 70% de peix i carn, en el qual s’inclou carn fresca de pollastre i arengada del Mar del Nord i nutritius ingredients de qualitat com l’oli d’arengada.

No conté cap tipus de cereal. En lloc de cereals o arròs conté fruita, verdures i herbes seleccionades de qualitat Purizon. Aquests valuosos nutrients de Purizon subministren vitamines i minerals vitals i fomenten la salut i vitalitat del gat. Gràcies a l’elaboració acurada, els ingredients conserven el seu sabor natural.

Totes les característiques d’un cop d’ull:

 • 70% de peix i carn selectes
 • 30% de fruites, verdures i herbes
 • 0% de cereals
 • Contingut elevat de proteïnes (44%)
 • Alt contingut d’àcids grassos essencials omega-3 i 6 de gran qualitat
  elaboració acurada.
 • Sense conservants, colorants ni aromatitzants artificials
 • Sense lactosa ni gluten

Purizon: ingredients naturals de gran qualitat per a l’alimentació equilibrada del teu gat. 70% de peix i carn, 30% de fruites, verdures, herbes, plantes, vitamines i minerals i 0% cereals.

Purizon és un aliment complet d’alta qualitat per a gats en període de creixement de totes les races.

Informació més detallada sobre Purizon:

    

 • 44% de contingut de proteïnes: ja que els gats són carnívors per naturalesa, la seva dieta ha de tenir una base d’aliments carnis rics en proteïnes.

Un alt contingut de proteïna fomenta la salut i la vitalitat del gat, ja que aquest aprofita molt bé les proteïnes com a font d’energia.

 • Gran quantitat de carn de pollastre fresca: proporciona al gat proteïnes de fàcil digestió.
 • Arengada acabat de pescar: proporciona al gat proteïnes fàcilment digeribles.

Naturalment, l’arengada és ric en àcids grassos essencials omega 3 i 6, per a una pell sana i un pèl brillant.

 • Sense cereals: sovint, en el menjar per a gats s’usen les llavors com una font d’energia i proteïnes barata.

Ja que els gats no mengen gra de manera natural, el seu tracte digestiu no està adaptat a processar grans quantitats d’aquest. Segons els veterinaris, un alt consum de cereals pot desembocar en problemes de salut, obesitat i altres malalties secundàries. Per això, Purizon evita sistemàticament l’addició de gra.

 • Fruites i verdures com a alternativa saludable: en lloc de cereals o arròs, el pinso Purizon utilitza fruites i verdures que fomenten la salut i la vitalitat del gat:
 • Pomes, groselles i nabius: contenen vitamines i són rics en antioxidants per naturalesa.
 • Pastanagues: contenen beta-carotè que es transforma en vitamina A en l’organisme.
 • Espinacs: riques per naturalesa en vitamina A i C, i contenen una gran quantitat de ferro.
 • Fibra de pèsol: proporciona important fibra i pot ajudar a la funció intestinal.
 • Extractes de llavors de raïm i te verd: fomenten un efecte antioxidant.
 • Patates: proporcionen vitamines B i C i minerals.
 • Herbes promotores de la salut: els gats mengen a la natura instintivament herbes i plantes que tenen un efecte positiu en el seu benestar.

Per tant, el menjar per a gats Purizon conté herbes acuradament seleccionades.

 • Llavors de saragatona (Psyllium): són riques en fibra soluble, que estabilitza els nivells de sucre en la sang i promou un sistema digestiu saludable.
 • Alfals com a font natural de calci.
 • Arrels de cúrcuma: són riques per naturalesa en antioxidants i tenen propietats antiinflamatòries.
 • Fructooligosacàrids prebiòtics (FOS): promouen el creixement de bacteris intestinals beneficiosos i poden ajudar a la digestió del teu gat.
 • Glucosamina i condroitina: promouen el creixement del cartílag i donen suport a la mobilitat articular.
 • Taurina: és un nutrient essencial per als gats, que no es poden produir en quantitats suficients en l’organisme. La taurina és abans de res necessària per a un bon funcionament del cor i la vista.

Purizon és un aliment complet d’alta qualitat per a gats adults de totes les races. Purizon està disponible en les mides de 400 g, 2,5 kg, 6,5 kg.

Si el teu gat prefereix els menús amb molt peix, trobaràs les croquetes de Purizon amb peix al següent enllaç:

Pinso per gats Purizon Adult amb peix

Atenció: aquest pinso per a gats no conté cereals i és apte per a l’alimentació de fures.

Quantitat Recomanada:
Cada gat és diferent. Les xifres indicades són a títol orientatiu. Les necessitats reals de nutrició poden variar depenent de la raça, l’activitat i l’edat. Si us plau, realitza el canvi d’aliment gradualment, durant un període de 2 setmanes aproximadament. El pinso s’ha d’oferir en sec. Posa sempre aigua fresca a disposició de la mascota.
Pes del gat Ració diària
2 kg 30 – 40 g
2,5 kg 35 – 45 g
3 kg 40 – 50 g
3,5 kg 45 – 60 g
4 kg 50- 65 g
4,5 kg 50 – 70 g
5 kg 60 – 80 g
5,5 kg 65 – 85 g
6 kg 70 – 90 g
6,5 kg 70 – 95 g

Més informació aquí

Purizon Adult Porc Senglar i pollastre (més de 4 mesos)

 

SENGLAR_1
purizon_cat_wildschwein_400_g_9

  A continuació la descripció del producte:

L’alimentació natural del gat, que és un animal carnívor, és el fonament sobre el qual s’ha desenvolupat el pinso Purizon. Aquest menjar conté abundant proteïna procedent del 70% d’ingredients animals. Purizon no conté cereals per així oferir una nutrició adaptada a les necessitats naturals dels gats. Les dents, la mandíbula i el tracte digestiu dels gats estan adaptats a un consum elevat de carn i a assimilar les proteïnes animals perquè en això es basava la seva dieta en la natura. A més, aquests petits felins metabolitzen molt millor i més ràpid el menjar rica en carn i greixos animals que els cereals.
El pinso Premium Purizon consisteix en un 70% d’ingredients animals acuradament seleccionats, que són la carn de porc senglar i de pollastre, així com arengada del Mar del Nord acabat de pescar. Aquests ingredients aporten un 44% de valuosa proteïna per a una excel·lent tolerància i palatabilitat.
Tant l’arròs com els altres cereals no tenen cabuda en els pinsos Purizon perquè els gats no poden assimilar bé. En el seu lloc, s’afegeix un 30% de verdura, fruita i plantes saludables que contribueixen a la vitalitat.

Totes les característiques d’un cop d’ull:

 • Contingut elevat de proteïnes: un 44%
 • 70% d’ingredients animals
 • 30% de verdures, fruites i plantes seleccionades
 • 0% cereals afegits (sense gluten)
 • Elaborat amb carn fresca de porc senglar per a una alta acceptació

Preparat a Europa

 • Sense atraients, colorants ni conservants artificials

Informació més detallada sobre Purizon Adult amb senglar i pollastre:

 • Ric en proteïna (44%): per la seva naturalesa carnívora, els gats necessiten una alimentació basada en la carn i rica en proteïnes per mantenir-se sans i plens de vitalitat.

Els gats són capaços de transformar molt bé les proteïnes en energia, per això Purizon Adult amb senglar i pollastre conté un percentatge tan elevat d’aquest component. El contingut elevat de carn fresca de porc senglar proveeix al teu gat amb proteïnes fàcils de digerir. A més, aquest ingredient té una proporció equilibrada d’àcids grassos de forma natural i té una alta palatabilitat.

 • No conté cereals: el tracte digestiu dels gats no està adaptat a la ingesta de grans quantitats de cereals perquè a la naturalesa no els consumeixen. No obstant això, els cereals s’utilitzen amb freqüència com a substància de farciment barata en els pinsos. El pinso Purizon s’elabora sense cereals perquè, segons els veterinaris, el consum d’un percentatge elevat d’aquests pot causar problemes de salut, sobrepès i malalties relacionades.
 • Amb fruites i verdures saludables: Purizon substitueix els cereals per verdures i fruites d’alta qualitat per fomentar la salut i la vitalitat del teu gat.
 • Nabius, pomes i groselles: són antioxidants naturals i estan plens de vitamines.
 • Fibra de pèsols: les seves fibres dietètiques són importants per a la funció intestinal.
 • Pastanagues: dóna suport a la vista gràcies al betacarotè que contenen, que en el cos es transforma en vitamina A.
 • Extractes de te verd i calèndula: contribueixen a l’efecte antioxidant.
 • Arengada del Mar del Nord: acabat de pescar i, al costat del oli d’arengada, fonts naturals de preuats àcids grassos essencials omega-3 i omega-6, que potencien la brillantor del pelatge i la salut de la pell.

Els ous també subministren proteïnes animals d’alta qualitat i, a part de vitamines i minerals, també aporten zeaxantina i luteïna.

 • Taurina essencial per als gats: aquest aminoàcid no pot ser produït per l’organisme dels gats en quantitats suficients.

Té influència en diversos processos metabòlics, així com en la salut visual i cardíaca dels gats.

Purizon Adult amb senglar i pollastre és un aliment complet per a gats adults de totes les races i està disponible en paquets de 400 g, 2,5 kg i 6,5 kg.

Quantitat Recomanada:
Cada gat és diferent. Les xifres indicades són a títol orientatiu. Les necessitats reals de nutrició poden variar depenent de la raça, l’activitat i l’edat. Si us plau, realitza el canvi d’aliment gradualment, durant un període de 2 setmanes aproximadament. El pinso s’ha d’oferir en sec. Posa sempre aigua fresca a disposició de la mascota.
Pes del gat Ració diària
2 kg 25 – 35 g
2,5 kg 25 – 40 g
3 kg 30 – 50 g
3,5 kg 35 – 55 g
4 kg 35 – 60 g
4,5 kg 40 – 65 g
5 kg 40 – 70 g
5,5 kg 45 – 70 g
6 kg 45 – 75 g
6,5 kg 50 – 80 g

Més informació aquí