Mediona, Catalonia
+34617540622
info@quatregrapes.cat

Els Nostres Cadells

Gaudiu dels Nostres Cadells  Sempre juganers !

   Us mostrarem els nous cadells que arribin fent un seguiment cronològic per poder veure el seu desenvolupament i gaudir de les seves fotos.

  També us recomanem que reviseu aquesta pàgina regularment, sobretot en èpoques de cria, passa saber si tenim cadells disponibles, igual que a la nostra pàgina d’adopcions.

CadellsBianca2

Quant val un gatet?

   Déjame dir-te unes paraules, si a tu, la persona que escriu un correu electrònic tant sols per demanar el preu d’un gatet. A la persona que truca i després d’escoltar un preu diu sorprenentment: “Puc comprar un gatet més barat a un altre lloc”. També li parlo a la persona a la qual no li interessa la documentació perquè “vull només una mascota”.
   Cap gat és “només una mascota”.
   Darrere de cada gatet de raça hi ha un treball de CRIA. Faig servir lletres majúscules per diferenciar a un criador d’una fàbrica d’animals o d’un molí. Un criador respectable no criarà gats sense documents, el que no protegeix la integritat de la raça.
   El registre (documents) són registres de llinatge que documenten la línia de sang i permeten investigar possibles problemes de salut en el llinatge. Quan li dius a un criador que no t’interessa la documentació (Pedigrí) realment els estàs dient que no t’importa la salut del gatet, sinó només el més barat que pots trobar.
   Quan li compres un gatet a un criador respectable i d’alta qualitat, aquest criador és responsable de la salut de cada gatet; aquest criador es salta les vacances, a vegades perd el somni i la major part del seu espai domèstic personal per convertir-lo en espai pels seus gats.
   Un criador realment apassionat que estima el que cria li posa tot el seu cor i ànima. No només amb els gatets que es venen, sinó també amb cada client que té un tros del seu cor i ara és membre de la seva família ampliada. Els criadors responsables es preocupen pels seus cadells després que es van anar i els recuperen, si cal, sense fer preguntes.
   Un criador “s’embrutarà les mans”, sovint per tot el que comporta el part. Perquè en això consisteix la vida … Enmig del naixement i la mort hi ha la vida. La roda que segueix girant.
   Un criador realitza proves, radiografies, anàlisi, operacions d’emergència, vacunes, sorra, arbres genealògics, moltes cures, microxips per als seus cadells i els fa avaluar per especialistes veterinaris.
   Finalment però no menys important, un criador tria a la família prou afortunada com per tenir un dels seus cadells. Sí, has llegit bé, un veritable criador tria a qui vol vendre perquè no guanya diners venent. No hi ha cap recompensa que pugui compensar les inversions realitzades per un criador en els seus gats. Per tant, s’assegurarà que en aquesta família s’adaptarà correctament.
   Altres només ens diuen que sí … però un bon criador té diferents criteris per a aquells que volen continuar la seva línia de sang. Perquè com criador mai és una responsabilitat per prendre a la lleugera, és una elecció de vida reservada NOMÉS pels pocs devots que estan disposats a sacrificar-se.
   Perquè un gat mai és “només una mascota” és el llegat del criador, el millor amic d’un nen, un protector per a les nenes, una teràpia per la gent gran, un membre de la família, El Món sencer d’algú!!!

   Escrit parcialment per: Sr. Eduardo Loredo Muller

cadells2 cadells3 cadells1

Una Bonica Llegenda

Diuen de l’origen del Color “Tortuga”

   Explica la llegenda que el Sol volia participar de la vida a la Terra.
   Per això va demanar ajuda a la lluna, perquè cobrís la seva absència perquè els humans no se n’adonessin.
   El Sol, desitjós de viure l’experiència, va prendre forma d’un dels animals que passaria inadvertit i que alhora li fascinava: una gata negra.
   Així passo el temps i el Sol va poder viure l’experiència, però la lluna, cansada d’esperar el seu retorn va decidir retirar-se i ell va haver de sortir ràpid d’aquest cos per ocupar el seu lloc al cel.
   En la seva ràpida fugida, milers de raigs de colors  lluminosos i daurats, van cobrir i van quedar atrapats a la màgica pell de la gata.
   Des de llavors, les filles d’aquesta gata porten el record dels llamps i llampecs daurats que el sol va oblidar.

LLEGIR MÉS