Criadors de Gats Perses i Exòtics a Barcelona

quatregrapes-gats

Petit cattery proper a Barcelona especialitzada en aquests encantadors felins. El nostre principal objectiu com a criadors és sempre la cura i el benestar dels nostres gats, però també fer-los feliços a ells i a les seves noves famílies..

Coneix als nostres Gats!

Qui Som

Hola, sóc Zhara criadora de gats perses i exòtics. Amb aquest web intento donar-te a conèixer millor tot el relacionat amb aquesta fantàstica raça de gats. Espero que gaudeixis de la teva visita. “M’encanta aquesta raça de gats!”, Segueix consultant la meva web i sabràs perquè …

És impossible no estimar als nostres gats!

L’Origen del Gat persa

Fins ara es considera que el gat persa descendeix dels gats de pèl llarg d’Orient a l’antiga persia, l’actual Iran. Els primers gats perses van ser introduïts a Europa a Itàlia des de Pèrsia …

Estàndard del Gat Persa i Exòtic

machos-hembras-img

“L’equilibri i el refinament són l’essència de la raça. A on totes les parts formen un tot harmoniós a on no hi ha massa consideració ni molt poca a cap característica.”

El millor Criador

Coneix als nostres Gats Adults

Són els pares i mares dels nostres cadells. La sociabilització és molt important entre els exemplars adults, aconseguir una relació equilibrada és vital per a tot el cattery.

Adopcions a Quatregrapes

Aquí podràs obtenir informació dels nostres exemplars adults que donem ocasionalment en adopció. Són gats i gates que han format part de la nostra família i que ara necessiten una nova llar i una nova família.

Nous Cadells a Quatregrapes

Durant la temporada de cria arriben nous membres a la nostra família. Però com diem sempre, no és el nostre objectiu la quantitat si no la qualitat per millorar el nostre cattery. Pots comprovar si han arribat o no.

Segueix-nos a

Consells per a la seva Cura i Benestar. Des de cadells a adults

Destacar la gran importància de tenir cura de molts detalls que són molt importants en el dia a dia dels nostres gats.

Com funcionen les diferents Associacions Felines

Hi han diferents associacions que realitzen exposicions de totes les races de gats a gairebé tots els països del món. En aquestes es jutgen els millors exemplars que van guanyant punts per tenir el millor rànquing possible, quedant aquests els primers exemplars de cada raça.

Sabies Què?

De vegades ens trobem amb coses interessants i curioses relacionades amb els gats en general i d’aquesta raça en particular. En aquest apartat anem recopilant aquest tipus de coses.

testimonios

Un Somriure

gatsomriu quatregrapes

Amb Els vostres Testimonis

És el que ens passa al llegir els vostres testimonis. És la millor recompensa a la feina ben feta que intentem portar a terme sempre. Envia’ns el teu testimoni és important per a nosaltres saber la vostra opinió per millorar dia a dia.

Una gatita maravillosa

Bella es una exótica Persa de color blanco y con el pelo largo y suave, es confiada y alegre. Se nota que ha sido bien tratada y cuidada en familia y con amor. Estoy muy feliz porque ahora somos uno más en la familia.

bella
Patricia
Barcelona

Gaudeix d'aquests Moments