Mediona, Catalonia
+34617540622
info@quatregrapes.cat

Criadors de Gats

criadores de gatos persas i exoticos en barcelona

Criadors de Gats Perses i Exòtics a Barcelona

Com Criadors de Gats en primer lloc et convidem a descobrir aquesta raça i gaudir-ne amb nosaltres i com podreu comprovar una mica diferents de la resta de felins. Vam començar com Criadors amb molta il·lusió amb aquest projecte de la cria de gats perses i exòtics ja que a mida que passa el temps i veiem els resultats encara tenim més il·lusió per continuar aquesta tasca. Sobretot el nostre principal objectiu com criadors és sempre la cura i el benestar dels nostres gats. Com també tenir molta cura del seu desenvolupament tant de les seves característiques físiques com de les socials dels nostres gats. Per aquesta raó són criats en un entorn familiar acostumar-se a aquest entorn i al tracte directe amb nosaltres aconseguint així com a resultat un caràcter equilibrat i afectuós. Finalment en Quatregrapes.cat t’oferim diversa informació, a més de consells perquè els puguis consultar.

COMENÇA ARA

– Entreu al nostre web i coneix-nos ! –

criadores de gatos persas en barcelona

Els nostres gats a Quatregrapes

criadores de gatos persas y exoticos
criadores de gatos persas y exoticos
criadores de gatos persas y exoticos

La cria de gatets a Quatregrapes

Els nouvinguts.

Com sempre ens treuen un somriure perquè són molt entremaliats i eixerits. Mai tenen por i sempre volen descobrir el seu entorn i relacionar-se amb la resta dels nostres gats i amb nosaltres. Cada gat és diferent i de ben petits ja destaca el caràcter de cadascun d’ells. Ens agrada molt el que fem i ens dediquem moltes hores amb molta satisfacció de dedicar tot aquest esforç i tenim com a recompensa aquests meravellosos gats. És molt gratificant quan ens fan saber com es troben mitjançant els testimonis de les noves famílies que tenen als nostres gats. El seu dia a dia és com la de qualsevol altre cadell, molta curiositat, menjar molt … molt , jugar …molt i dormir com angelets.

VEURE MÉS

Una Bonica Història

A tots els criadors ens passen casos que ens marquen per sempre, algunes vegades negativament i altres, com en aquest cas per sort, molt positivament…

LLEGIR MÉS
quatregrapes little fighter

Consulta els nostres testimonis i afegeix el teu, ens agradaria compartir-los amb tothom.

VEURE TOTSCriadors gats perses i exòticsAFEGEIX-NE
Saky&Aiko