Mediona, Catalonia
+34617540622
info@quatregrapes.cat

Alimentació dels Gats

FarmFood no.1
Llet de substitució

   Farm Food No.1 és un aliment de llet completa per a cadells, gatets i altres mamífers petits acabats de néixer. Està creat per a substituir i suplementar la llet materna des del naixement fins al final de el període d’alletament. Farm Food No.1 es basa en pols de llet sencera de cabra. Es va optar per la pols de llet sencera de cabra causa que la seva composició natural és millor que la llet de vaca: es digereix fàcilment i, pel que fa els aminoàcids i àcids grassos, és més semblant a la llet materna.

LactaDiet

Llet de substitució

   Lactadiet Gats és una llet maternitzada instantània a base de llet descremada, vitamines, oligoelements i oli de peix ric en Omega 3 (DHA i EPA), que aporta els nutrients adequats per facilitar el posterior entrenament i aprenentatge de la cria, millorant el seu desenvolupament cerebral i visual.
   El calostre natural ajuda a enfortir el seu sistema immunològic.
Està també recomanat en casos de problemes de lactància, on l’aportació de llet sigui insuficient.

Babycat Instictive
Reforç

   Menjar humida per gatets , textura de mousse especialment indicada per al deslletament i fins als 4 mesos d’edat. També adequada per gates gestants o lactants.

   Royal Canin té en compte l’edat , la fisiologia, la raça , el tipus de vida i les necessitats especifiques del teu gat. El menjar humida per a gats Royal Canin BABYCAT Instinctive Mousse és un aliment de primera qualitat per gatets fins als 4 mesos de vida. Aquest aliment conté la nova fórmula ” perfil específic de preferència instintiva ” (ONP).

Adult Pollastre i Peix
més de 4 mesos

   El pinso per a gats Purizon es basa en la dieta natural del gat, que és un depredador per naturalesa. Com menjar Premium, Purizon està desenvolupat amb un 70% de peix i carn, en el qual s’inclou carn fresca de pollastre i arengada del Mar del Nord i nutritius ingredients de qualitat com l’oli d’arengada.

   No conté cap tipus de cereal. En lloc de cereals o arròs conté fruita, verdures i herbes seleccionades de qualitat Purizon. Aquests valuosos nutrients de Purizon subministren vitamines i minerals vitals i fomenten la salut i vitalitat del gat. Gràcies a l’elaboració acurada, els ingredients conserven el seu sabor natural.

   Quantitat Recomanada:
Cada gat és diferent. Les xifres indicades són a títol orientatiu. Les necessitats reals de nutrició poden variar depenent de la raça, l’activitat i l’edat. Si us plau, realitza el canvi d’aliment gradualment, durant un període de 2 setmanes aproximadament. El pinso s’ha d’oferir en sec. Posa sempre aigua fresca a disposició de la mascota.
Pes del gat Ració diària:

2 kg -> 30 – 40 g
2,5 kg -> 35 – 45 g
3 kg -> 40 – 50 g
3,5 kg – > 45 – 60 g
4 kg -> 50- 65 g
4,5 kg -> 50 – 70 g
5 kg -> 60 – 80 g
5,5 kg -> 65 – 85 g
6 kg -> 70 – 90 g
6,5 kg -> 70 – 95 g

Adult Senglar i Pollastre
més de 4 mesos

   L’alimentació natural del gat, que és un animal carnívor, és el fonament sobre el qual s’ha desenvolupat el pinso Purizon. Les dents, la mandíbula i el tracte digestiu dels gats estan adaptats a un consum elevat de carn i a assimilar les proteïnes animals perquè en això es basava la seva dieta en la natura.

   A més, aquests petits felins metabolitzen molt millor i més ràpid el menjar rica en carn i greixos animals que els cereals.

   El pinso Premium Purizon consisteix en un 70% d’ingredients animals acuradament seleccionats, que són la carn de porc senglar i de pollastre, així com arengada del Mar del Nord acabat de pescar. Aquests ingredients aporten un 44% de valuosa proteïna per a una excel·lent tolerància i palatabilitat.
Tant l’arròs com els altres cereals no tenen cabuda en els pinsos Purizon perquè els gats no poden assimilar bé. En el seu lloc, s’afegeix un 30% de verdura, fruita i plantes saludables que contribueixen a la vitalitat.

2 kg -> 25 – 35 g
2,5 kg -> 25 – 40 g
3 kg -> 30 – 50 g
3,5 kg – > 35 – 55 g
4 kg -> 35 – 60 g
4,5 kg -> 40 – 65 g
5 kg -> 40 – 70 g
5,5 kg -> 45 – 70 g
6 kg -> 45 – 75 g
6,5 kg -> 50 – 80 g